Այս բաղադրատոմսով իշլի քյուֆթան ամենահամեղն է ստացվում. երբևիցե իմ համտեսածներից ամենահամեղը․ ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ

Բաղադրամասեր
Միջուկի համար՝

1 կգ տավարի յուղոտ մսին՝
3 գլուխ աղացած սոխ,
ընկույզ,
բահար (հոտավետ պղպեղ),
աղ,
Վերին շերտի համար՝
1 կգ տավարի անյուղ մսին՝
500 գր բլղուր,
աղ և կարմիր պղպեղ

Պատրաստման եղանակը
Միջուկի համար տապակել միսը և գլուխ սոխը։
Ավելացնել ընկույզ, այնուհետև բահար և աղ։
Վերին շերտը պատրաստելու համար միսն ու բլղուրը աղալ, համեմել կարմիր պղպեղով և աղով։
Երբ պատրաստ է ե՛ւ միջուկի, ե՛ւ վերին շերտի միսը, հարկավոր է բլղուրով մսից գնդեր պատրաստել, եւ լցոնել միջուկով՝ փորձելով տալ կիտրոնի ձեւ: Իշլի քյուֆթան խաշելուց հետո նախընտրելի է մատուցել լիմոնով:

Իշլի քյուֆթա պատրաստելու համար հարկավոր է քիչ ձավար եւ շատ միս օգտագործել:

Latest

«Ձգեցէ՛ք որ մանուկները ինծի գան»
Բժիշկները սրտի հիվանդությունների ռիսկը նվազեցնելու համար նախաճաշի երեք տարբերակ են առաջարկել
Հանրապետության որոշ մարզերում կտեղա ձյուն և ձնախառն անձրև․ ԵՂԱՆԱԿՆ ԱՅՍՕՐ
Հագեցած ու անակնկալներով լի օր է սպասվում․ Աշխատանքի մեջ մեծ նվաճումներ կունենք․ ՕՐՎԱ ԱՍՏՂԱԳՈՒՇԱԿ
Ժամանակավորապես կդադարեցվի մի շարք հասցեների էլեկտրամատակարարումը
Արշակ Սրբազանին կալանավորելու միջնորդություն կներկայացվի
Ինչու են ձերբակալել Արշակ Սրբազանին. բացառիկ մանրամասներ
25-ամյա աղջիկը ոստիկաններին հայտնել է, որ Կասկադում ընկերը գողացել է ոսկյա վզնոցը և խաչը
Արշակ սրբազանի ձերբակալությունը կապ ունի թմրանյութերի հետ